fitwellgroup_logo

Tietoa meistä

fitwellgroup_urheilun_liikunnan_hyvinvoinnin_tukkukauppa

Fitwellgroup, virallisesti Fitness & Wellbeing Consulting Group Oy

Fitwellgroup, virallisesti Fitness & Wellbeing Consulting Group Oy, perustettiin vuonna 2019 ja sai alkunsa tarpeesta lisätä hyvinvointia, jaksamista ja liikuntaa yhteiskunnassa. Yrityksen omistajilla löytyy monipuolista osaamista mm. liikkeenjohdosta, liiketoiminnan kehittämisestä, ravintolisien suunnittelusta, kehittämisestä ja tuottamisesta sekä kattavat kotimaiset ja kansainväliset suhteet.

Aloitimme toiminnan kahdella eri liiketoiminnalla

Aloitimme toiminnan kahdella eri liiketoiminnalla; tuottamalla Private Label-palveluita eurooppalaisille yrityksille ravintolisiin liittyen ja toimimalla tukkukauppana tuoden maahan tunnettuja urheilun ja liikunnan ykkösbrändejä.

Private Label – palvelumme tuotteet (syötävät, juotavat, sekoitettavat) tuotetaan EU-alueella. Tämä lyhentää toimitusaikoja, helpottaa laadunvalvontaa ja vähentää kuljetuksiin liittyviä päästöjä ja kustannuksia. Tuotantomme noudattaa EU-lakeja ja säädöksiä ja tuotamme pelkästään omalle tuotemerkille yli sataa erilaista tuotetta. Ostimme syksyllä 2020 yhden Suomen suurimmista alan verkkokaupoista, PPS-Shopin ja tätä kautta pääsemme lähemmäs kuluttajia ja heidän tarpeitaan.

fitwellgroup_rahoitusta_hankkeisiin
fitwellgroup_urheilun_liikunnan_hyvinvoinnin_tukkukauppa

Muuttuvassa maailmassa vaaditaan nopeaa reagointia

Myöhemmin maahantuontimme ja tukkukauppamme on saanut uusia tuotemerkkejä portfolioon. Muuttuvassa maailmassa vaaditaan nopeaa reagointia ja koska yrityksemme rakenne on erittäin kevyt ja joustava, pystymme vastaamaan odotuksiin huomattavan nopeasti tarvittavilla muutoksilla.

Uutena lisänä ryhmämme toimintaa on kuntosalilaitteiden ja -välineiden maahantuonti. Olemme tämän ympärille rakentaneet kumppaniverkoston kokonaispalvelun aikaansaamiseksi ja tämän avulla Fitwellgroup voi tarjota kuntosaleja sekä liikuntatiloja lattiasta kattoon-palveluna.

Kehitämme toimintaamme asiakkaidemme eduksi

Pyrimme kehittämään toimintaamme asiakkaidemme eduksi olemalla mahdollisimman idearikkaita, vastaamaan kysyntään ja löytämällä parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Mikäli teillä on tarvetta tuottaa omalle tuotemerkille ravintolisiä, halukkuutta toimia jälleenmyyjänä maahantuomillemme tuotteille tai olette aikeissa perustaa tai päivittää kuntosalin tai muun liikuntatilan, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

fitwellgroup_rahoitusta_hankkeisiin

Ota meihin yhteyttä!

Me Fitness & Wellbeing Consulting Group Oy:llä vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

On ajatuksena sitten oman juomapullon valmistus tai kuntosalin suunnittelu, me autamme mielellämme.

Otathan rohkeasti yhteyttä, olemme täällä Teitä varten!